De 5 beste loopbanden voor onder jouw bureau 2022

Een loopband onder jouw bureau kan de ultieme oplossing zijn voor meer beweging. Als je veel werkt op kantoor, kan de lichamelijke beweging hier nog wel eens minder van worden. Door een loopband op kantoor onder jouw bureau neer te leggen, kun je werken en bewegen tegelijk!

Bewegen tijdens het werken heeft veel voordelen:

 • Het is gezond (mentaal en fysiek)
 • Het maakt je hoofd leeg
 • Geeft je meer energie
 • Je bent alerter
 • Productiviteit neemt toe
 • Stressbestendiger
 • Jobtevredenheid neemt toe

Je kan op verschillende manieren bewegen tijdens het werken. Veel werkgevers bieden sta bureaus aan. Deze bureaus zijn perfect om een loopband onder te leggen. Wij raden het dan ook aan als je een loopband wilt voor tijdens het werken om ook een sta-zit bureau aan te schaffen. Heel veel loopbanden zijn stil in gebruik, dus je collega’s zullen geen last van je hebben. Deze platte loopbanden kun je natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals hem voor de tv neerleggen. Dan kun je bewegen en jouw favoriete serie kijken tegelijk. 

 

Wij hebben voor jou de 5 beste loopbanden geselecteerd die onder jouw sta bureau passen:

 1. Loopband – Senz Sports M500

loopband senz sports m500Deze loopband is heel plat en compact. Het heeft een klein display en een mooi design. Door zijn compactheid kun je hem makkelijk onder je bank, bed of bureau schuiven. Zo ligt hij nooit in de weg. De display laat de tijd, verbrande calorieën, aantal stappen, afgelegde afstand en de snelheid zien tijdens het wandelen. De loopband is te besturen met een afstandsbediening. Je kunt daar de tijd en de snelheid mee aanpassen. Verder maakt de loopband weinig geluid en is het loopband vrij breed. 

display loopbandDe loopband heeft wieltjes, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Hij weegt 28 kilo en is tot 100 kilo belastbaar. De maximumsnelheid is 6 km/h. Dat is het ideale tempo om te wandelen. Er zijn geen verschillende trainingsprogramma’s beschikbaar. 

De loopband is bedoeld om te wandelen en om in beweging te blijven tijdens dagelijkse activiteiten. Deze wandelband is geschikt voor mensen die hun dagelijkse stappen niet behalen. Met deze loopband kun je die bijvoorbeeld halen tijdens het werken of tv kijken. 

Bekijk de laagste prijs hier.

 

 1. Gymstick Walking Pad Pro – Opvouwbare loopband

gymstick walking pad proOok deze loopband is erg compact. Hij is makkelijk op te bergen vanwege zijn lichte gewicht en transportwieltjes. Deze loopband heeft twee verschillende trainingsmogelijkheden: hardlopen en wandelen. Door de steun omhoog te klappen, activeer je de hardloop modus. Dan heeft de loopband een maximale snelheid van 10 km/h. Als je de steun omlaag geklapt houdt, dan wordt automatisch de wandelmodus geactiveerd. Tijdens deze modus is de maximale snelheid 6 km/h. 

opvouwbare loopbandHet loopoppervlak is vrij breed en de demping is heel goed, omdat deze loopband ook gemaakt is om op te rennen. De loopband is te besturen door een afstandsbediening. Zo kun je eenvoudig de snelheid wijzigen. Verder bevat de loopband ook een houder voor je telefoon of tablet. Op de display kun je de tijd, afstand, snelheid en de verbrande calorieën zien.  Het maximale belastbare gewicht is 110 kg en de loopband weegt zelf 33 kg. 

Deze loopband is zeer geschikt voor de wandelaar die thuis wat extra stappen wilt zetten en op zoek is naar afwisseling. Door de opklapbare steun is deze loopband ook te gebruiken voor het hardlopen. Dit maakt dat de motor meer pk heeft dan een loopband waar je alleen op kan wandelen. Hierdoor is de loopband ook stiller in gebruik. Deze loopband is ook geschikt voor de beginnende hardloper die op zoek is naar een loopband dat beide wensen vervuld. 

Bekijk de laagste prijs hier.

 

 1. Flow Fitness Walker DTM100i Walkingpad Loopband

opvouwbare loopbandOok deze loopband is heel compact en makkelijk op te bergen. Een voordeel van deze loopband is dat hij ook inklapbaar is en transportwieltjes heeft. Je kunt hem dus heel plat houden en hem ergens onder schuiven of hem inklappen en hem ergens anders opbergen. Ideaal om thuis te gebruiken wanneer je minder ruimte hebt. 

loopband met sensorenDeze loopband heeft de keuze om een handmatig of automatisch programma in te stellen. Als je kiest voor het handmatige programma dan kun je de snelheid gemakkelijk aanpassen via de afstandsbediening of via de app. Het automatische programma is ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld aan het werk bent. De snelheid past zich namelijk automatisch aan. Door sensoren in het loopgedeelte past de snelheid zich automatisch aan. Als jij meer voorin loopt, dan gaat de snelheid omhoog en als je meer aan de achterkant loopt, dan gaat de snelheid naar beneden.

Je kunt de loopband verbinden via bluetooth. Zo kun je de loopband koppelen met jouw telefoon of tablet. Via de app kun je alle prestaties vastleggen, je snelheidslimieten aangeven, een automatisch programma instellen en kun je al je persoonlijke gegevens invullen. Via de app kun je ook de snelheid aanpassen, een trainingsprogramma kiezen of verschillende doelen instellen. 

display van loopbandHet gewicht van de loopband is 28 kg en het maximale belastbare gewicht is 100 kg. De loopband heeft een maximumsnelheid van 6 km/h. Het loopoppervlak is breed genoeg om comfortabel op te wandelen en de demping zorgt er voor dat je minder snel een blessure krijgt. 

Deze loopband is geschikt voor de wandelaar die van afwisseling en luxe houdt tijdens het wandelen. Deze wandelband biedt iets meer luxe doordat hij te verbinden is met je telefoon of tablet. De loopband is inklapbaar en makkelijk te verplaatsen door zijn transportwieltjes, dus is deze loopband perfect om thuis te gebruiken. 

Bekijk de laagste prijs hier.

 

 1. Flow Fitness Runner DTM200i loopband

flow fitness runner dtm200iDeze loopband heeft een extra breed loopoppervlak van 48 cm. Dit brede loopoppervlak verhoogt de comfort tijdens het wandelen. Ook deze loopband is te gebruiken voor twee doelen: wandelen en hardlopen. Door de handrail omhoog te klappen, kun je er op hardlopen en door de handrail naar beneden te houden, kun je er enkel op wandelen. De maximale snelheid met de handrail omhoog is 12 km/h en de maximale snelheid met de handrail naar beneden is 6 km/h. 

loopband en hardloopbandDeze loopband wordt geleverd met een afstandsbediening. Hier kun je de snelheid mee instellen. Een ander voordeel van deze loopband is, is dat deze ook een automatische stand heeft. Zo hoef je je tijdens het wandelen of hardlopen geen zorgen te maken over de snelheid, want de snelheid wordt aangepast aan jouw tempo. 

Door de loopband te koppelen met de KS Fit app, kun je jouw trainingen bijhouden en jezelf meer uitdagen door een trainingsschema aan te houden. Hiernaast, is de loopband heel compact. Hij is inklapbaar en heeft transportwieltjes. 

Deze loopband is geschikt voor iedereen die opzoek is naar een loopband dat geschikt is voor het wandelen en hardlopen. Door de keuze uit het wandelen en hardlopen biedt deze loopband de gebruiker veel afwisseling. De gebruiker kan zichzelf ook meer uitdagen en zijn trainingen analyseren door de KS Fit app. 

Bekijk de laagste prijs hier.

 

 1. VirtuFit Walkingpad 100 loopband

walkingpadDeze loopband is de enige uit dit rijtje dat 12 vooraf ingestelde programma’s heeft. Deze loopband heeft een maximale snelheid van 8 km/h en een motor piek vermogen van 2 pk. De loopband wordt geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kun je heel gemakkelijk de snelheid aanpassen tijdens jouw wandeling.

display loopbandDoor de iets hogere maximale snelheid is deze loopband ook geschikt voor de wandelaar met een hoger tempo dan gemiddeld. Door op een hoger tempo te wandelen, maak je de trainingen intensiever en zul je meer calorieën verbranden.

De loopband is niet inklapbaar, maar heeft wel transportwieltjes. Deze loopband is ideaal als je de loopband ergens onder wilt schuiven wanneer je hem niet gebruikt. Verder is het maximale belastbare gewicht 100 kg en weegt de loopband zelf 22 kg. 

Bekijk de laagste prijs hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *