Goedkope loopbanden

Loopbanden zijn er in verschillende soorten en maten, maar ook in verschillende prijscategorieën. Voor iemand met een minder groot budget zijn er prima loopbanden te vinden. De zoektocht is alleen iets minder makkelijk… Wij hebben voor jou gekeken naar de beste prijs- kwaliteit verhoudingen. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit voor een relatief lage prijs. 

Goedkope loopbanden

Goedkope loopbanden zijn zeker niet minder van kwaliteit dan de duurdere loopbanden. Ook zijn loopbanden met minder opties of een minder grote motor vaak een stuk goedkoper. Hieronder vind je de top 10 van de goedkoopste loopbanden met de beste kwaliteit.

De 10 goedkoopste en beste loopbanden van 2022:

 

1. VirtuFit Totally Foldable TR-50i 

virtufit totally foldable tr 50iDeze loopband is compact en opvouwbaar. Hierdoor is hij makkelijk op te bergen en neemt het niet zoveel ruimte in beslag wanneer je hem niet gebruikt. De loopband wordt al voor 90% voor gemonteerd aangeleverd. Ondanks zijn compactheid heeft de loopband een loopbreedte van maar liefst 40 cm. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het lopen voldoende ruimte hebt om je voeten neer te zetten en niet op de randen zult stappen. 

De maximale snelheid is 12 km/h en het maximale belastbare gewicht is 100 kg. Deze loopband is dus prima voor iemand die hem enkel wilt gebruiken om mee te wandelen of hem wilt gebruiken voor het joggen. De gemiddelde hardloopsnelheid ligt rond de 11 km/h, dus dat is geen probleem. Deze loopband is door zijn maximale snelheid niet geschikt om op te sprinten of intervaltrainingen mee te doen. 

tablethouderDe loopband beschikt over 12 verschillende trainingsprogramma’s waar je gebruik van kunt maken. Verder beschikt de display over een start en stop knop. De armsteunen hebben een hartslagmeter en sneltoetsen om de snelheid aan te passen en om het apparaat uit of aan te zetten. 

Met deze loopband kun je geen gebruik maken van een hellingshoek. De demping van deze loopband is goed. Dit voorkomt dat je eventuele blessures kunt krijgen tijdens het rennen. Het geluid van deze loopband is vrij zacht, dus zullen mensen in jouw omgeving geen last hebben van jouw trainingssessies. 

Bekijk de laagste prijs hier

 

2. Focus Fitness Jet 2

loopband De loopband beschikt over transportwieltjes. Hiermee kan je de loopband makkelijk verplaatsen. De display van deze loopband is ook vrij eenvoudig te bedienen. Het bevat verschillende sneltoetsen om bijvoorbeeld je snelheid in te stellen. Verder kun je zien hoe hard je rent of loopt, hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoelang je training duurt en wat je hartslag is. 

Het maximale belastbare gewicht is 100 kg en de maximale snelheid is 13 km/h. Hiernaast beschikt deze loopband over 2 verschillende helling niveaus. Ook beschikt deze loopband over 36 verschillende trainingsprogramma’s! Deze loopband is hierdoor geschikt voor de wandelaar en de jogger die opzoek is naar iets meer uitdaging en variatie. Deze uitdaging is te vinden in de verstelbare hellingshoeken. 

inklapbare loopbandDe breedte van het loopvlak is 41 cm en ook deze demping is goed. Dit is goed voor het voorkomen van blessures. De loopband is inklapbaar. Zo kun je hem makkelijk opbergen na gebruik en zal het veel minder ruimte innemen. 

Bekijk de laagste prijs hier


3. Senz Sports M1000

senz sports loopbandDe Senz Sports M1000 heeft een iets luxere uitstraling dan de vorige twee loopbanden. Het display ziet er strak uit en je kan hierop de snelheid en de verschillende programma’s instellen. Via de armsteunen kun je de snelheid aanpassen en je hartslag bijhouden. Deze loopband beschikt ook over een tablet houder. 

Het loopoppervlak is 42 cm breed en het maximale belastbare gewicht is 100 kg. De maximale snelheid is 13 km/h en de loopband heeft een goede demping. Deze loopband is geschikt voor de wandelaar en de jogger. Door de maximale snelheid is het niet geschikt voor de sprinter of iemand die intervaltrainingen wilt doen. 

Inklapbare loopbandDeze loopband is opklapbaar en daardoor heel compact op te bergen. Je kunt hem daarna makkelijk verplaatsen met de transportwielen. Dit maakt dat hij ideaal is om thuis te gebruiken. 

Bekijk de laagste prijs hier


4. Gymstick Walking Treadmill 

gymstick loopbandDeze loopband is heel compact en perfect om thuis of op kantoor te gebruiken, omdat je deze loopband onder je bureau kan leggen. Zo kun je tijdens het werken ook de nodige stappen halen. Wandelen tijdens het werk zorgt voor een betere bloedsomloop, stofwisseling, energieverbruik en een betere mentale gesteldheid. Door de activatie van de spieren, kan het lichaam zich beter ontspannen. 

opvouwbare loopbandDeze wandelband is in te klappen na gebruik en makkelijk op te bergen door zijn compactheid. De wandelband heeft een aluminium frame en hierdoor is het erg stevig. Na gebruik kun je hem makkelijk onder je bed, bank of bureau schuiven. 

De loopband kun je koppelen met je telefoon om hem te bedienen, maar je zou hem ook kunnen bedienen via de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je eenvoudig de snelheid en functie van de loopband aanpassen. 

Deze loopband beschikt over 2 verschillende standen. Bij de eerste stand kies je zelf de snelheid. De andere stand is een automatische stand. Dit heet de ‘Adaptive Speed Control’. Dit houdt in dat de loopband automatisch zijn snelheid aanpast aan jouw tempo. Zodra je harder gaat lopen, gaat de loopband ook harder. 

gymstick walking padVerder is deze loopband voorzien van een display en hier kun je de tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en het aantal stappen zien. De maximale snelheid is 6 km/h en het maximale belastbare gewicht is 100 kg. Door de maximale snelheid is deze loopband enkel geschikt om op te wandelen. 

Bekijk de laagste prijs hier


5. VirtuFit TR-90i

virtufit tr 90iDe VirtuFit TR-90i is twee keer door Kieskeurig.nl gekozen tot de Best Reviewed loopband. Dit houdt in dat deze loopband de beste reviews heeft ontvangen van mensen die de loopband gekocht hebben. 

 

virtufit tr 90i Deze loopband heeft ontzettend veel voordelen en geeft je echt waar voor je geld. De loopband is inklapbaar en makkelijk te verplaatsen door de transportwieltjes. Ondanks zijn compactheid, is de loopband niet minder stabiel. Het belastbare gewicht is maximaal 120 kg en dit maakt dat deze loopband bestand is tegen intensieve en regelmatige trainingen. 

De maximale snelheid is 14 km/h. Door deze maximale snelheid is deze loopband zeer geschikt voor de snellere hardlopers. Door de minimale snelheid van 1 km/h kun je deze loopband ook gebruiken om te revalideren of om gewoon mee te wandelen. 

display virtufit tr 90iAls je opzoek bent naar uitdaging en variatie tijdens het trainen, dan zit je met deze loopband ook goed. Deze loopband heeft namelijk drie hellingshoeken en maar liefst 15 verschillende trainingsprogramma’s. Naast de trainingsprogramma’s kun je ook trainen met een countdown modus. Hierin heb je drie keuzes: 

  • Tijd countdown
  • Afstand countdown
  • Calorie countdown

Het display is eenvoudig te gebruiken. Je kunt hier de snelheid veranderen, maar ook sneltoetsen gebruiken. De display is altijd goed te lezen door het kantelbare design. Verder kun je de afstand, calorieën, tijd, snelheid en hartslag zien op het display. De hartslag wordt gemeten door de sensoren in de handvaten. 

Deze loopband is te verbinden met apps door bluetooth. Zo kun je de trainingen makkelijk bijhouden of andere trainingsprogramma’s volgen. 

Deze loopband is geschikt voor de wandelaars, de (snellere) hardlopers en eventueel ook om te revalideren. Door zijn compactheid is de loopband ideaal om thuis te gebruiken. De loopband beschikt over veel opties en uitdaging en is hierdoor ook iets duurder. Maar door de luxe, opties, trainingsprogramma’s en de uitstekende kwaliteit is de VirtuFit TR-90i een hele goede loopband. 

Bekijk de laagste prijs hier


6. Horizon Fitness eTR5.0

loopbandDeze loopband is geschikt voor iedereen die de optie wilt hebben om op een hogere snelheid hard te kunnen lopen, op zoek is naar uitdaging en een compacte loopband wilt. De maximale snelheid van deze loopband is namelijk 16 km/h. De loopband beschikt over 45 trainingsprogramma’s en heeft verschillende helling niveaus. 

hellingshoek op loopbandHet loopoppervlak is 41 cm breed en hierdoor heb je genoeg ruimte om fanatiek te sprinten. De hellingshoeken zijn elektronisch verstelbaar van 0% tot 10%. De display van je loopband laat de tijd, snelheid, afstand, calorieën en hartslag zien. Hier kun je ook de verschillende trainingsprogramma’s instellen. 

display loopbandOok kun je deze loopband verbinden met je tablet of telefoon door middel van bluetooth. Zo kun je de loopband koppelen aan verschillende trainings apps en kun je makkelijk jouw trainingen bijhouden en registreren. 

De loopband is ideaal om thuis te gebruiken door het inklap systeem. Na gebruik neemt de loopband minimale ruimte in en kun je hem eenvoudig verplaatsen door de transportwieltjes. Verder is deze loopband zeer geschikt voor de fanatieke renner. Door de hoge maximale snelheid kun je deze loopband gebruiken voor bijvoorbeeld intervaltrainingen. De verstelbare hellingshoek geeft de gebruiker extra uitdaging. De trainingsprogramma’s en de optie om de loopband te koppelen met een tablet of telefoon geeft de gebruiker eindeloos veel mogelijkheden. 

Bekijk de laagste prijs hier.


7. Flow Fitness Runner DTM200i

flow fitness runnerDeze loopband is geschikt voor de wandelaar en de beginnende hardloper. De loopband geeft de gebruiker veel opties. Je kunt ervoor kiezen om de handrail niet uit te klappen of juist wel. Als je de handrail niet uitklapt, dan is de maximale snelheid 6 km/h en kun je hem enkel gebruiken om op te wandelen. Als je ervoor kiest om de handrail wel uit te klappen, dan is de maximale snelheid 12 km/h en kun je beginnen met hardlopen.

flow fitness runnerDoordat je deze loopband ook kunt gebruiken zonder de handrail, is deze loopband ideaal om tijdens het werken te gebruiken. Je kunt hem namelijk makkelijk onder bijvoorbeeld je bureau leggen en dan tegelijk werken. Zo kom je op een gemakkelijke manier aan de benodigde hoeveelheid stappen op een dag. 

Deze loopband heeft een extra breed loop oppervlak van 48 cm. Door de loopband in de automatische stand te zetten, past de loopband de snelheid aan aan jouw tempo. Zo kun je op een veilige en hele comfortabele manier trainen. 

flow fitness afstandsbedieningDe loopband wordt geleverd met een afstandsbediening, maar je kunt de loopband ook koppelen aan jouw tablet of telefoon. De handrail beschikt over een tablet houder. Door de loopband te koppelen aan fitness apps krijg je toegang tot verschillende trainingsprogramma’s en kun je jouw trainingen makkelijk bijhouden. 

Bekijk de laagste prijs hier.


8. D.C. Athletics Performance 1.0

loopbandDeze loopband is een echte uitblinker als het gaat om een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze loopband is geschikt om op te wandelen, op te hardlopen en op te sprinten.

display loopbandDe display is eenvoudig te bedienen en geeft de tijd, afstand, snelheid, calorieën en hellingshoek weer. De sneltoetsen van de snelheid en hellingshoek zorgen ervoor dat jij tijdens jouw training alles makkelijk kunt regelen. In de armsteunen kun je extra steun vinden en ook de snelheid en hellingshoek aanpassen. Via de sensoren in de armsteunen kan de hartslag gemeten worden.

Deze loopband heeft een maximale hellingshoek van 15% en het loopoppervlak is 40 cm breed. Het maximale belastbare gewicht is 120 kg en de maximale snelheid is 20 km/h. Door zijn hoge maximale snelheid is deze loopband ook geschikt voor de sprinter of iemand die intervaltrainingen wilt doen.

Deze loopband is perfect voor iemand die opzoek is naar een loopband met voldoende uitdaging. De loopband beschikt over 9 verschillende trainingsprogramma’s en de hellingshoek kan automatisch worden ingesteld. Hiernaast is deze loopband ook erg geschikt voor de wandelaars die gebruik willen maken van verschillende hellingshoeken. 

Bekijk de laagste prijs hier


9. VirtuFit Easy Fit

virtufit easy fit De VirtuFit Easy Fit is de ideale loopband met veel variatie en gebruiksvriendelijkheid om thuis mee te trainen. De loopband heeft een instelbare helling en 36 verschillende trainingsprogramma’s. De maximale snelheid van deze loopband is 14 km/h. Dit maakt dat de loopband geschikt is voor de beginnende en ervaren hardloper. Hiernaast, is de loopband ook nog eens super compact! Na jouw training kun je hem eenvoudig inklappen en neemt de loopband niet onnodig veel ruimte in wanneer je hem niet gebruikt.

display van de loopbandDe display van deze loopband is zeer eenvoudig te gebruiken. Het beschikt over duidelijke knoppen en verschillende sneltoetsen voor bijvoorbeeld de snelheid. Door de 6-voudige demping is deze loopband heel prettig om te gebruiken en voorkom je eventuele blessures. Op de display kun je de snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag bijhouden. De hartslag wordt gemeten door de sensoren in de handgrepen. De loopband heeft hiernaast nog plek voor een bidon en beschikt ook over een tablet houder.

Door alle opties en uitstekende kwaliteit is deze loopband geschikt voor de wandelaar, de jogger en de ervaren hardloper. Deze loopband biedt voldoende luxe en opties wat zorgt voor uitdaging en afwisseling tijdens jouw trainingen. 

Bekijk de laagste prijs hier


10. Tunturi Competence T10

tunturiDeze loopband is stevig en compact met een hele stille motor. De loopband is in te klappen en te verplaatsen met transportwieltjes. Dit maakt dat deze loopband ideaal is om thuis te gebruiken.

 

De display is makkelijk te bedienen en beschikt over sneltoetsen, net als de armsteunen. Via het display kun je makkelijk de snelheid en de hellingshoek instellen. Verder kun je de tijd, snelheid, afstand, calorie verbruik en de hellingshoek op de display. 

display loopbandDe loopband beschikt over 40 verschillende trainingsprogramma’s. Hiermee kun je voldoende uitdaging en variatie vinden tijdens het trainen. De demping van de Tunturi Competence T10 laat de ondergrond aanvoelen alsof je in een bos loopt. Het loopoppervlak is maar liefst 45 cm breed en hierdoor heb je voldoende ruimte om ontspannen te kunnen bewegen.

De maximale snelheid is 16 km/h en het maximale belastbare gewicht is 110 kg. De hellingshoek is automatisch in te stellen van 0% tot 12%. Deze loopband is geschikt voor de wandelaar, de jogger, de ervaren hardloper en de sprinter. Door de hoge maximale snelheid is deze loopband geschikt om intervaltrainingen mee te doen of gewoon rustig op een hoger tempo te kunnen hardlopen. Je kunt jouw trainingen extra intensief maken door de instelbare hellingshoek of door gebruik te maken van een van de trainingsprogramma’s. 

Bekijk de laagste prijs hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *